6 bädds takvåning

Sovrummet har resårsängar, en dubbelsäng och två enkelsängar och i det kombinerade kök/vardagsrummet finns en rymlig bäddsoffa 160x205 cm där finns även en matplats med utrymme för alla i lägenheten och TV. Vid matplatsen går det att öppna en vikvägg mot altanen och få en uterumskänsla i rummet.
På Takvåningns altan med utsikt över Borgholms takåsar, Slottet och Kalmarsund finns det plats för alla i lägenheten runt bordet.  
Köksdelen är utrustad med spis med ugn, kyl/frys, mikro och diskmaskin. 

I trädgården finns möjlighet att både ta med middagen till en av trädgårdsgrupperna och att bara slå sig ner i solen eller under ett av äppelträden en stund.
Det centrala läget i Borgholm gör att det är bara några minuters promenad till baden, affärerna, restaurangerna och hamnen.
Alla lägenheter är djur- och rökfria.
I lägenheten finns tillgång till WiFi.

Sänglinne och handdukar ingår alltid i hyran.
Barnsäng och barnstolar finns att låna.
Våra övriga lägenhetstyper är


 

4 bäddslägenhet

med ett sovrum med dubbelsäng, kök/vardagsrum med rymlig bäddsoffa 160x205 cm samt toalett/duschrum.

6 bäddslägenhet

med ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och kök/vardagsrum med rymlig bäddsoffa 160x205 cm samt toalett/duschrum.

6 bäddslägenhet

med ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med 2 enkelsängar och kök/vardagsrum med rymlig bäddsoffa 160x205 cm samt toalett/duschrum.

7 bäddslägenhet

med två sovrum med 2 enkelsängar ett rum med 1 enkelsäng, ett rum med bäddsoffa, kök med matplats för 8 personer samt 2 toalett/duschrum. Entré direkt från trädgården.För frågor och bokning, kontakta oss på telefon 0708206541 eller mail info@villanore.se

Borgholms Villa Nore Köpmangatan 4 Borgholm info@villanore.se